3 Nisan 2010 Cumartesi

GÜNÜN SORULARI

O meşhur haplardan alsam bağımlılık yapar mı?


Soru: 35 yaşında sağlıklı, cinselliğe çok düşkün bir erkeğim. Hiç sertleşme sağlayan her yerde satılan o meşhur haplardan denemedim, çok merak ediyorum. Bağımlılık yapar mı?


Cevap: Arkadaş, sendeki de bir iştah bir iştah maşallah! Cinselliğe çok düşkünsün ama daha da artırmak istiyorsun. "Acıkan doymak, uykusuz kanmak bilmezmiş." Mide dolunca, uyku kanınca insana bir rehavet çöker. Bu nedenle atalarımız "Yemekten sonra ya 40 adım at, ya sırt üstü yat" demişler. Kısaca senin makine tıkır tıkır. İçindeki beklentiler fıkır fıkır. "Bir de hap yutsam, çetele tutsam" diye düşünüyorsun. "Körün istediği bir göz ama sendeki iki göz". Öyle de nereden çıktı hapla ilgili bu söz? Oldu olacak, laf ola torba dola. Yoklara biraz daha fazla. Fazlalara da azma çocuğum azma. Haydar bu kadar yeter daha fazla yazma.


Cinsel hayatımızı nasıl renklendirebilirim

soru: 19 yaşındayım, Sevgilimin cinsellik konusunda tabuları var onları nasıl yıkabilirim? İlk başlarda iyi ya da kötü şeyleri yaşamamıza izin veriyordu, şimdilerde çok isteksiz. Yanına yaklaştırmıyor. Cinsel hayatımızı nasıl canlandırabilirim?


Cevap: Ürküttün, korkuttun kızı. Ne umdu ne buldu. İşte sorun bu. Tabular kazma kürekle yıkılmaz. Yıkılmış tabuların altında uykuya yatılmaz. Üstelik tabular alınıp satılmaz. Sevgilin aymaz kız önce saftirikmiş. Sana bir, iki el ense çekmiş. Sonra iç güdüleri "Bu bana erkek olmaz" demiş. Genleri de onu desteklemiş. Sen de desteksiz atma durumunda kalmışşın. Kurşunlar savruluyor, Hedef lekesiz ve temiz. Okurum da Türk yanıtım. Destekli at, desteğin: bilgi, saygı, kültür. Ondan sonra yan gel de yat.

1 yorum:

  1. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3. Tek ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    YanıtlaSil